Николоски беше прашан за релациите во минатата локална власт

Потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ Александар Николоски на денешната прес конференција во Битола беше прашан за релациите во минатата локалка власта за фирма која денеска опозицијата му ја споменува на Кондовски.

 

Сподели