Николоски: Заев би бил посреќен да пропаднат изборите, отколку да ги изгуби

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ Александар Николоски го прашавме за тезата која се врти деновиве во јавноста околу избор на Претседател на државата во Собранието доколу не се обезбеди цензус.

Share.