ТЕРА

REKLAMA???

„НИСКОГРАДБА“ КРПЕШЕ УДАРНИ ДУПКИ ВО КУКУРЕЧАНИ И ЦАПАРИ

Јавното претпријатие „Нискоградба“ Битола вчера со две екипи работеше на крпење на ударни дупки со топол асфалт во поранешните општини Кукуречани и Цапари.

„Нискоградба-Битола посветено продолжува со подобрување на условите за живот“, стои во објавата на фејзбук.