Нова сезона на „Два пати исто, но сепак различно“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Емисијата „Два пати исто, но сепак различно“ со Петар Ставрев која се емитува на програмата на Тера ТВ, се подготвува за нова сезона, со нови гости, проширен концепт и уште многу содржини кои ќе ја збогатат самата емисија и ќе го задржи вниманието на гледачите пред екраните. Во продолжение дознајте ги сите новитети од разговорот со авторот на оваа емисија битолскиот новинар Петар Ставрев.

Share.