Нови две машини пристигнаа во РЕК Битола

Два ровокопачи од шведскиот производител „Волво“ од денес се на располагање на ПЕ Рудници во РЕК Битола. Механизацијата што ја набавуваме ќе го потврди и зацврсти неприкосновеното место на РЕК Битола како столб на електроенергетскиот систем на државата. Нова механизација за нови работни успеси, велат од ЕСМ.

 

Сподели