Новогодишно интервју со градоначалничката на Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во денешниот Актуел на Тера телевизија новогодишно интервју со градоначалничката на Битола Наташа Петровска.

Со неа разговаравме за убавите и лошите моменти од годината која изминува, за нејзината кандидатура, за локалните избори и преземањето на градоначалничката функција.

И одговор на прашањето зошто таа не е толку присутна на медиумите, но и темата со загадениот воздух и за тоа што презема општината.

Share.