Нов центар за странски јазици „Берлин“ во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Берлин во Битола.
Во срцето на градот на битолски Широк Сокак нов едукативен центар, кој нуди услуги од различни области. Доколку имате потреба од изучување или доусовршување на странски јазик тука ја имате таа можност, како за најмалите така и за возрасните.

Преку интересно креативна наставна програма по примери на големите школи ширум светот е олеснето изучувањето на јазици како и помагање на најмалите за завршување на домашните задачи кое е навистина олеснителен процес во ова брзо темпо на живеење како и часови по математика и судски преводи.

Позитивната атмосфера ќе ја почувствувате во секој агол на овој центар и во искрената насмевка на професорите. На овие часови децата го изучуваат англискиот и германскиот јазикот преку најразлични активности прилагодени на нивната возраст – музика, песни, образовни игри и креативни работилници.

Преку софтвер со песни, бројанки, образовни игри, анимирани приказни, вежбанка за почетно пишување, кукла (puppet), картички со сликовито прикажани зборови (flashcards), постери, самолепливи сликички картички со приказни, материјали за креативни работилници. Едноставно во овој центар децата добиваат навика за на учење и целосно совладување на наставниот материјал.


Доколку имате потреба од изучување или доусовршување на странски јазик, поттик во учењето на вашето дете и завршување на домашните задачи, или имате портреба од судски преводи на друг јазик сето тоа ќе го најдете  во едукативниот центар Берлин на Широк Сокак.

Share.