Нормализиран сообраќајот на обиколницата над Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

По неколку години затворена и отворена, проблематичната сообраќајница над Битола сега и официјално пуштена за сообраќајот. Тргнати се семафорите со кои се регулираше сообраќајот, а кои еднаш беа украдени. Нормалното одвивање на сообрачајот за Тера го потврди државниот инспектор за патишта Сашо Здравевски. Тој вели дека и свлечиштето било санирано.

 

Share.