Нуга Бест, свечено отворено и во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Јужно корејската компанија „Нуга Медикал“ која произведува производи за превенција и подобрување на здравјето на луѓето е основана во 2002 година во Сеул.

„Нуга Бест“  во Македонија, а од вчера и во Битола, посветена да го практикува духот на здравјето, љубовта и разновидната услуга за да придонесе за здравјето на човекот.


Во „Нуга Бест“ Битола можете да го решите вашиот проблем на болка и деформитет на телото, астма и алергија, намален имунитет, депресија, несоница и слично. Од „Нуга Бест“ Битола велат дека вашето здравје нема цена и Ве покануваат во нивниот центар да ги испробате нивните производи од турманиум на брендот „Нуга Бест“ кои се добиени од природата, создаден од турмалин, германиум, елван, вулкански камења.

Нивната промоција во Битола вклучува и  бесплатен третман.

Акупресура, киропрактика, мокса топлина, негативни јони, долги инфраред црвени зраци.Во Македонија работи веќе шест години, а сега разновидните производи и услуги за подобрување на вашето здравје со достапни и за сите вас во новиот „Нуга Бест“ центар во Битола каде што беше присутен и претседателот на „Нуга Медикал“.

Со пригодна свеченост и благослов синоќа, „Нуга Бест“ беше отворен во Битола, а се наоѓа кај Дрвен пазар. Ве очекуваат за сите информации и на нивниот телефон: 076 220 073.

 

Share.