Објавена програмата за дочекот на Новата година во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Општина Битола ја објави програмата за дочекот на Новата Година.

Денска програма – детски дел:

Недела 29.12.2019

10:50 – 11:20 – Детска театарска представа – Дружината на Лајко сезнајко и Дедо Мраз (Фото Пинк)  

11:20 – 11:50 – Работилницата на Дедо Мраз ( Театар  Дел Арте )

11:50 – 12:20 – Новогодишен детски,музичко – драмски Концерт ( Група Триангл)

12:20 – 12:50 – Дедо Мраз во трговски центар ((Драмско студио Арт Медиа)

12:50 – 13:30 – Детска театарска представа ,, Налутениот Дедо Мраз” (Солза и Смеа)

13:30 – 1400 – Театарска претстава ,, Новогодишни Случки  (Театарска Школа Фабрика за мечти – Интимен театар )

14:00 – 14:30 – Новогодишна Сајбер збрка (Петар Спировски)

 Новогодишна програма – вечерен дел :

 Вторник 31.12.2019

21:00 – 21:45  – ДЈ Рикардо (музика и видео)

21:45 – 22:45 –  Кон Тру ДЈ

22:45 – 23:30  – Фанк Д Ап Бенд

23:30 – 01:00 – Зарина Првасевда

 

Share.