Огненовски: Да го спречиме иселувањето на младите од Македонија

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Партијата на Јорго Огненовски „Демократи“ со низа забелешки до двете најголеми политички партии во македонскиот блок за начинот на кој ја практикуваат власта, сега и во минатото.

 

Со свои членови и поддржувачи од плоштадот Магнолија критикуваше за корупцијата, криминалот, не водењето грижата за економијата, не подобрувањето на стандардот на граѓаните и за се она што доведува до иселување на младите од земјава.

Share.