Огненовски задоволен од поддршката

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Благодарност до сите граѓани кои ја дадоа поддршка на платформата ДЕМОКРАТИ да се формира во политичка партија која ќе биде присутна на политичката сцена во Република Македонија. Воедно Ве известувам дека продолжуваме и оваа недела со собирање на изјави за основање. Нотарската заверка е платена за сите кои имаат желба да не подржат со изјава која ја имаат сите нотари како образец, потребно е само да се понесе лична карта или патна исправа“ изјави Јорго Огненовски.

Share.