Огромен одрон на пругата Велес-Градско

0
405

Огромен одрон од карпа го прекина сообраќајот на пругата Велес-Градско. Утринава машина за одржување на колосекот на „Македонски железници Инфраструктура“ удри во одронот.

Во несреќата нема повредени лица, причинета е само материјална штета.

makfax.com.mk