Од в недела синџири кај Епинал од 19 часот до полноќ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Од в недела на 10.06.2018 година од 19 часот се забранува моторен сообраќај со поставување физички препреки на спојот на улиците „Димитар Илиевски-Муратор“ и „ Широк сокак“ со што ќе се обезбеди безбеден пешачки сообраќај. Физичките препреки ќе бидат поставени до полноќ и така секој ден до 10.09.2018 година, информираат од општината.

Share.