Од денеска времена забрана за сообраќај

Од денес, во терминот од 19.00 до 24.00 часот се забранува моторниот сообраќај со поставување на физички препреки на спојот на улица Димитар Илиевски Мурато и ул.Широк Сокак. Забраната трае до 10.09.2021.

Сподели