Од денеска времен режим на сообраќај кај Трново

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

КЈП Нискоградба Битола врз основа на договор за изработка на колектор за фекални отпадни води за Бегова Чешма кој е склучен со Општина Битола и врз основа на сообраќаен проект за времен режим на сообраќај ја  известува јавноста дека патот на потег од црквата во с.Трново до откупниот пункт на млекарата ќе биде во прекин од 08-15ч освен во Недела, во временски период од три недели почнувајки од 10.10.2019г.

Share.