Од утре во Битола вакцинација со „Синовак“

Вчера и денеска во Битола се врши вакцинација со прва доза со вакцините на „Фајзер“’. И во двата дена како што веќе инофмиравме по 500 лица.

Од утре продолжува вакцинацијата со кинеската „Синовак“. Вакцинирањето ќе биде со прва доза на лица кои се пријавиле на системот за вакцинација и кои добиле термин.

 

Сподели