Опожарена викендичката на советник од ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Советникот на ВМРО-ДПМНЕ во Општина Ристерски, денеска од пред својата опожарена викендица во прилепско рече дека се сомнева дека зад пожарот стојат политички мотиви. Како што рече тој, пожарот во полиција бил пријавен вчера во 22.30 часот, а тој бил известен од страна на полицијата дека се работи за објект во негова сопственост.

Тој додаде дека не е ова прв пат да се посегне по неговата безбедност и безбедноста на неговото семејство.

 

Share.