Општина Битола доби два проекти од ИПА програмата

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во насока на зајакнување на капацитетите за искористување на средствата од фондовите од Европакста унија, општина Битола доби два проекти што ќе се реализирата со средства од ИПА 2 фондовите на Европкста унија и еден проект е на чекање.

Од  ИПА 1 фондовите општината искористила пари само за 5 проекти.

Share.