Ординација- најнова премиера на Солза и смеа

0
584

После 5 месеци пауза од последната премиера и турнејата во Австралија, Солза и смеа викендов со нова премиера пред битолската публика, со наслов Ординација.
Во претставата играат Александар Димитровски, Никола Тргачевски Кумба, Валентина Кожовска, Симона Коруновска, Димитар Михајловски, Александра Богдановска, Ангела Петровска.
На 9- ти  ќе биде изведена премиерата, а на  11- ти декември првата реприза во Центарот за култура со почеток од 20 часот.