Оро и чочек за новиот автопат

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Вчерашното свечено пуштање во употреба на автопатот Демир Капија-Смоквица беше збогатено и со трубачи. Имено, плех-музика влезе во еден од тунелите и заедно со дел од присутните со чочек го минуваа тунелот. Имаше и лепење на пари.

Share.