Осум шестки во 93 коло на Лото7

Во 93 коло на Лото 7 беа извлечени следните броеви: 4, 8, 9, 15, 20, 22 и 34. Добивка со седум погодоци немaше.. Извлечени беа осум шестки, секоја од вредна по 38.167,60 денари.

Фондот за седумка во следното коло е 15.958.000 деанри.

Во ова коло беше извлечен и џокер бројот: 3, 1, 3, 5, 6, 5.

 

Сподели