Отворен едукативниот центар „Интерворкс“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Отворен едукативен центар на „Интерворкс“ во Битола во Бизнис центарот. Овој центар како што велат е отворен благодарение на успешноста на компанијата „Интерворкс“ и многубројните завршени проекти. а целта на овој едукативен центар е да се пренесе знаењето на вработените во оваа компанија кон курсистите за понатамошен нивен развој како идни стручни лица од овој сектор како и нивно полесно вработување во „Интерворкс“ но и други компании.

Започнуваат со курс за основни познавања со цел идно надоградување.

Што може да се научи од овој курс образложи предавачот Дејан Јошевски.

Оваа професија е динамична и бара континуирано учење, дополнува Јошевски.

Првиот курс веќе започна, а ќе трае 3 месеци. Заинтересираните кој сакаат да се занимаваат со оваа професија можат да ги побаараат и на социјалните мрежи, или во Бизнис центарот во Битола „Интерворкс“ на првиот кат.

Share.