Парис Хилтон верен вљубеник во расата Чивава

Дали се сеќавате на Тинкербел најпознатата Чивава на светот чиј сопственик беше Парис Хилтон која дури и изгради на своето куче куќарка на два спрата за тоа да ужива во неа како вистинска принцеза.

После загубата на Тинкербел, Парис си набави нова мини Чивава која чинеше 8 илјади долари.

На ова ново милениче Парис му даде милионерско име, тоа се вика Дијамантско бебе. Парис е верен обожавател на расата Чивава. Да се надеваме дека Дијаманстко бебе исто толку ужива во куќичката за кучиња од Тинкербел.

Сподели