„Паркети“ со нова песна на почетокот на 2020 : „Санка“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Битолската панк група „Паркети“ имаат нова песна веднаш на почетокот на 2020. Санка е насловот на песната на која текстот го напиша Себастиан Паркет, а е работена во студио Ателје на Даниел Митревски. Видео записот го изработи Концепт продукција .

 

Share.