ТЕРА

REKLAMA???

„ПАРКИНЗИ“ ПРОДОЛЖИ СО БЕЛЕЖЕЊЕ НА СООБРАЌАЈНИЦИТЕ

Јавното претпријатие „Паркинзи“, продолжува со бележење на сообраќајниците, а деновиве се бележеа улиците во централното градско подрачје.