Патронот и Виктор Апостоловски од дома во Ритамот на градот

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

– Битолскиот стилист, фризерот Владимир Патрон, од својот дом упати апел до неговите колеги, фризерската фела. Тој вели колку што можи помалку да работат и порачува до сите да ги одморат своите коси од различни третмани и да пијат повеќе витамини со цел да се регенерира самата коса.

– Денес во Ритамот на Градот екслкузивно ја промовираме новата акустична верзија на песната Бон Тон на Виктор Апостоловски, тој од својот дом исто така упати апел до гледачите, да ги почитуваат мерките за безбедност и ни долови дел од неговата домашна атмосфера во своето студио.

Share.