Петровска за односот кон природата

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

„ самоВИНОВНИЦИ
И после некој ни е виновник?! Нам ни треба уште многу. Еве дел од урнисани нови садници. Кому ли му засметаа?! “

Вака на својот Facebook профил напиша градоначалничката на Битола Наташа Петровска за состојбата со елките кои неодамна беа засадени во Нова Битола, во рамките на акцијата за зазеленување на градот, што општината ја спроведува заедно со ЈП Комуналец и во која се предвидени да се засадат 3000 дрвја.

Share.