Повеќе пари со црвеното топче

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Со новитетите во игрите на Лото7 кои пред скоро време ги имплементираше Државната лотарија, се зголемуваат премиите, веќе се исплаќаат повисоки премии на лото играчи благодарение на новитетот со црвеното топче кое ги дуплира добивките, соопштуваат од Државната лотарија. Пред скоро време беше исплатена највисоката лото премија во историјата на лото игрите , на пензионер од Кавадарци, кој доби над 29.000.000 денари, а моментално лото премијата изнесува над 7.000.000 денари. За деталите од минатото лото коло од извештајот на Александар Поповски.

Share.