Поддршка од Алта Бадиа за Македонската репрезентација

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Алта Бадиа е ски центар во северна Италија. Битолскиот стилист Димче Ивановски од студиото Кармен ги постави овие фотографии на својот Фејсбук профил заедно со неговиот пријател Златко Деловски, како подршка за нашата репрезентација во очи вечерашниот натпревар против репрезентацијата на Црна Гора.

Share.