Пожар на аеродромот во Франкфурт

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Дестмина вработени на аеродромот во Франкфурт беа полесно повредени, откако се запали возило додека влечело еден авион.

Огнот од возилото предизвикал и оштетувања на пилотската кабина на авионот, кој во моментот бил празен.

Пожарот не предизвикал проблеми или застој во сообраќајот на аеродромот во Франкфурт, кој е еден од најпрометните во Европа.

Share.