Полов напад врз 14 годишно девојче од Кочани

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На 11.06.2018 година околу 14.00 часот во ПС Кочани, од страна на таткото е пријавено дека врз неговата 14 годишна ќерка е извршен полов напад од страна на 22 годишно лице од кочанско село. Во Медицински центар Кочани бил извршен гинеколошки преглед на 14 годишното девојче , при што било утврдено дека над истата има извршено полов напад. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Share.