Попусти и изненадувања во ДМ маркет

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Уште едно ново дружење во ДМ маркет, заедно со тимот во битолската филијала, но и оние кои беа најинтересни за дечињата, кловнот Заги и Спајдермен. Тимот на ДМ маркет не прошета низ полиците и не запозна со дел од нивните производи кои ја надминуваат бројката од 13.000, широк асортиман на секакви производи но и големи попусти. Во продолжение погледнете ја нашата прошетка низ овој маркет и запознајте се со нивните екслузивни производи, за кои како што велат се супер производи, по супер цени.

Share.