Поради шумски пожар во прекин сообраќајот на Плетвар

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Од 15:40 часот, сообраќајот на патниот правец Прилеп – Росоман е во прекин во двата правци, поради шумски пожар над каменоломот Превој – Плетвар, атар на с.Тројаци кон с.Топлица, соопшти Авто Мото Сојузот на Македонија.

Share.