Посвоил пустински рис, а сега се најдобри и неразделни пријатели

Многу луѓе имаат многу невообичаени миленичиња.

Не дека овие животни се невообичаени, но нивната улога не е да бидат домашни миленици.

Еден човек одлучи да посвои пустински рис. Тој има средна големина и најчесто живее во суви степи и полупустини, но може да се најде и во савани.

 

Прочитајте и: ВИДЕО: Кит проголта Американец, но за среќа и го исплукаОва необично милениче сега живее во семејство и го доби името Ру.

Тој тука стекна и најдобар пријател. Тоа е кучето по име Беси со кого го поминува поголемиот дел од своето време играјќи.Двајцата се дружат, се капат заедно, а нивниот сопственик ги објавува сите нивни игри на социјалните мрежи.

Сподели