Почна да се зголемува добивката за седумка

Фондот за седумка за вечервашното коло на Лото 7 е 7.170.000 денари. Во средата во 71 коло беа извлечени следните броеви 1, 4, 8, 18, 21, 29 и 32.

Добивка со седум погодоци немаше, а имаше шест шетки, секоја од нив со вредност од 37.532,80 денари.

Извлечениот џокер број беше: 2, 9, 4, 5, 6, 1.

Сподели