ТЕРА

REKLAMA???

ПОЧНА ПОСТАВУВАЊЕТО НАЛЕПНИЦИ СО „НМК“ И ВО БИТОЛА

Претпладнево започна поставувањето на налепниците со ознаката „НМК“ на регистарските таблички во станицата за технички преглед на Авто мото друштвото „Ѓорѓи Наумов“ во Битола.

Од таму велат дека тие се комплетно подготвени за оваа активност и апелираат за да не се создраваат гужви, најпрво да одат оние кои имаат потреба со своето возило да патуваат во странство.

Налепниците се бесплатни за граѓаните.

Повеќе за ова во Актуел на Тера, во 16:55 и 20:55 часот.