По речиси седум часа нормализиран сообраќајот на Плетвар

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Од 23:00 часот, сообраќајот на патниот правец Прилеп – Росоман е нормализиран, кој беше во прекин поради шумски пожар над каменоломот Превој – Плетвар, атар на с.Тројаци кон с.Топлица, соопштуваат од АМСМ.

Share.