По шести пат годинава ќе пее на „Си-До“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

До одржувањето на детскиот музички фестивал „Си-До“ 2019 година преостана уште малку време.

Во ова издание на емисијата „Тера Забаваник“ со дванаесет годишната Сандра од Ресен која е ученичката во училиштетот „Браќа Миалдиновци“.

Оваа година по шести пат ќе пее на фестивалот кој е закажан за 25 април. Нејзината песна го носи насловот  „Кога би можела“.

 

Share.