По 22-ри пат „Вешта жена“ на Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Вечерва битолските вешти жени со своите кулинарски вештини учествуваат на манифестацијата „Вешта жена“ на Битола.

Нивните слатки и соление креации ги поставија во хотелот Премиер. За најдобрите повеќе во следното издание на Ритамот на градот, а во продолжение неколку фото моменти од манифестацијата.

Share.