Пратениците ги чекаат лидерите

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Пратениците влегоа во собраниската сала каде што го очекуваат почетокот на седницата на која на дневен ред е законот за јазици.

Според последните информации, за почеток на седницата се чека завршувањето на консултациите помеѓу партиските лидери.

За седницата има и голем интерес од медиумите чии претставници во голем број ја исполнија собраниската галерија.

 

Share.