Првата 100-ка за оваа година

Од болницата „Плодност“ во Битола информираат дека денес се родило 100- бебе во нивната болница за оваа година.
„Денес е 17 февруари, 48-миот ден од оваа 2021 година. Ние веќе го имаме новороденчето со реден број 100. Очекуваме, како што веќе се случува години наназад, бројката на новороденичиња на годишно ниво во Болница „Плодност“ и натаму да расте.
Вие знаете зошто нашата болница е Ваш избор. Врвен персонал, најсовремена медицинска опрема и прекрасни услови за Вас и Вашите новороденчиња. Единствени во регионот, Болница „Плодност“ Битола“, информираат од болницата „Плодност“ во Битола.
Сподели