Превентивна акција во старскиот дом во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Преземени мерки за превенција од ширењето на коронавирус и во старскиот дом „Сју Рајдер“ во Битола.

Екипа на ЈП „Комуналец“ денеска го чистеа, миеа и дезинфицираше во дворот на старскиот дом.

Неколку дена во Битола се спроведува акција за дезинфицирање и на населбите во градот.

Share.