Премијата за 7- та во следното коло изнесува 7.000.000 денари

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Моменталната лото премија за 7- ка изнесува 7.000.000 денари, а со новитетите во Лото7 играта се зголемуваат и останатите лото премии, во продолжение проследете го извештајот на Александар Поповски од Државната лотарија и во меѓувреме уплатете ги вашите 7 среќни броеви и можеби вие ќе застанете под среќна ѕвезда.

Share.