Програмата за рурален развој денеска пред градоначалниците

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Пред македонските градоначалници денеска во Скопје ќе биде презентирана Програмата за рурален развој 2018.

На средбата официјални обраќања ќе имаат министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, градоначалникот Петре Шилегов и директорот на Платежната агенција Николче Бабовски.

Share.