Прослава за 25 годишното постоење

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Голем јубилеј викендов прослави Здружението за македонско-руско пријателство Ростковски од Битола.

Прославата ја организираа на на Меѓународниот Славјански универзитет во Битола.

Присуствуваа и претставници на амбасадата на Руската Федерација во Македонија, како и претставници од Почесниот конзулат на Руската федерација.

Share.