Разгалете се со цветен дизајн како Пријанка Чопра во Долче и Габана пижами

Пријанка Чопра ја вчудоневиди публиката кога се појави во шоуто на Џими Фалон облечена во пижами.

Прекрасниот цветно-леопардов принт беше многу лесно да се препознае дека е дело на Долче и Габана.

Но ова се далеку од обични пијами, овој традиционален дизајн е изработен од најмекиот памук на светот со контрасти од свила и копчиња од природни бисери. Како што вели Пријанка дека се подеднакво убави и за спиене и за излегување или за специјални настани.

Тогаш нема што да се чека, купете си еден и за себе. Нема да зажалите. Овие пијами чинат околу 1500 евра, а може да се порачаат и онлајн.

Сподели