Раскинат договорот со Градски паркинзи

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Клиничката болница од Битола преку соопштение ја информира јавноста и пациентите дека договорот што го имаа со Градски паркинзи односно фирмата „Стентон градба“ е раскинат.

Од клинката велат дека во најкус можен рок паркингот ќе го превземат во целост.

Ги замолуваат пациенти за поддршка и разбирање за метежот кој би можел да настани во наредниов период со паркирање на автомобилите во дворот на болницата.

 

Share.