Распишан огласот за избор на нови координатори

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ВМРО ДПМНЕ објави јавен оглас и конкурс за пријавување на претседател на општински комитети низ Македонија помеѓу кои и за Битола. Во листата на градови односно општини од овој регион, се и Могила, Новаци, Демир Хисар, Крушево, Кичево, Македонски брод, Прилеп и Ресен, односно речиси секаде онаму каде оваа партија ги изгуби локалните избори. Рокот за доставуавње е до 11 март оваа година.

Share.