Риана на насловната на италијанскиот “Вог”

На фотографијата Ријана (33) на себе има темен проѕирен фустан кој ѝ остава малку на фантазијата.

Фотосесијата е за изданието на италијанскиот Вог со наслов „Направи сам“.

Сподели